lauantai 21. marraskuuta 2015

Taivas+Helvetti

Kirjoitan tämän blogipostauksen suomeksi, sillä tapahtuma johon tiimin kanssa osallistuimme oli suomeksi ja näin on helpompi.
Osallistuimme siis Taivas+Helvetti tapahtumaan keskiviikona 18.11. Ohjelma alkoi aivan täydellisellä aamiaisella klo. 8. Musiikkiesityksen kautta siirryimme kuuntelemaan neljän yrittäjän tarinat.
Aiheina oli innostus (Innojok Oy), kansainvälistyminen (Finlayson) ja digitaalisuus (KLOK).

Itse pidin eniten Jukka Jokiniemen tarinasta. Hän perusti Innojok Oy:n sen jälkeen kun hän sokeutui vuonna 1993.  Hän todellakin oli erittäin innostava, sympaattinen ja huumorintajuinen. Hän on myös sanonut, että ”mikään fyysinen vamma ei ole niin  vaikea kuin asennevamma”.  Mielestäni erittäin hyvin sanottu! Hän on hyvä esimerkki siitä, että lähes mikä vaan on mahdollista kun vaan jaksaa uskoa siihen.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä oli huumorintajuinen ja erittäin hauska Risto Lähdesmäki. Hän kertoi siitä mitä vaaditaan jotta pärjää yrittäjänä Silicon Valleyssä. Hän oli erittäin inspiroiva ja rohkea jättäessään suomessa kaiken taakseen ja lähtiessään Piilaaksoon.

Lopuksi oli varattu puolisen tuntia aikaa ryhmäkeskusteluille. 


Tapahtuma oli mielestäni erittäin mukava ja siitä jäi todella hyvä fiilis! Osallistuisin mielelläni uudestaan tällaiseen tapahtumaan ja suosittelen muitakin osallistumaan jos on mahdollisuus, ihan huippu juttu!


-Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti